[Žinios trumpai] 3 didelės skylės oficialioje FSB versijoje: Rusijos pasieniečiai visiški idiotai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-23 23:34
Tos skylės ne tokios ir skylėtos: į šalį atvyko vardu A, išvyko vardu B, kai iš tiesų vardas yra C. Kadangi A nelygu B, tai ir automobilių skirtingais numeriais nėra kaip susieti. Dėl užminavimo vietos vėl gi klausimas: kodėl turėčiau minuoti prie savo namų? O didelė šventė reiškia daug žmonių, o daug žmonių reiškia daug galimybių likti nepastebėtai ar pvz. veikiant su partneriu nukreipti pareigūnų dėmesį. Kita vertus pasauliui nelabai ir svarbu kas užminavo: svarbiau yra operacijos rezultatas
technologas 2022-08-24 07:02
Labai jau keistai operatyviai ištyrė, Politkovskajos ir Nemcovo žudikų va eilę metų ieško, o čia bac ir yra. Ir dar, aišku, Ukraina, Estija, tiesa turbūt slypi kažkur anapus.
Kyborg 2022-08-24 20:04
Rusai patys teigia, kad ji tiek atvyko, tiek išvyko su savo ukrainietišku pasu. Ok, sekam tavo logiką, renginyje partneris nukreipė pareigūnų dėmesį. O kas nukreipė dešimčių žmonių dėmesį kurie galėjo pastebėt? Ir ar tikrai tuomet ne paprasčiau minuot prie namų kur nėra pareigūnų, o ir apskritai tikimybė, kad koks pašalinis žmogus pamatys n kartų mažesnė?