Rusijos ginklų pardavimas nukrito net 6 kartus, jų nebeperka net trečiosios šalys – visam pasauliui paaiškėjo žiauri tiesa

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2022-08-23 19:42
Labai gera tendencija. Turkija jau atsisakė rusų atominės. Vienintelis dalykas iš ko rusija uždirba ir kompensuoja nuostolius tai dujų kaina. Naftos atsisakys, dujų kaina nukris ir manau nebeturės pinigų karui. Nors nelabai tikiu, čia tas pats kas tikėti, kad alkoholikas mes gerti pabrangus degtinei, arba jei nebeturės pinigų.
radioaktyvas 2022-08-23 22:05
Pagal aprašyma tai bėda techninis atsilikimas kuris nėra toks didelis kaip prasta rinkodara su šūkiu "žmogus svarbiausia". Dauguma kareivių nemokėjo naudotis naujasne technika kurios subtilybes mokinosi karo lauke iki subombardavimo. Dar kitaip fronta užvertė mėsa, o tuos aparatus įsisavinsite vėliau. Žinoma tokius vaizdus matydami pirkėjai mato išdaužyta technika, bet ne paruošima, logistikos grandines ar šūvio užsakymo gremėzdiška užsakyma. Na o glonasas kolkas tik fantikas kuris nekalba su dugybe cccp technikos stebūklų ir tie veikę be vakarų mikroschemų dabar prikimšti vakarietiškos elektronikos ir vėl glonaso kaip suchoi nepažysta, o jei nepažysta todėl žmogus svarbiausia, o tušonka dangstyti patrankas brangoka rinkodarine ir finansine prasme.
kestutisz 2022-08-23 23:05
Protingesni diktatatoriai už poplintusinį pasaulio valdovą ir dėl suminėtų priežasčių suprato, kad realiai jiem viso to laužo nereikia. Nuo savų geriau saugotis tiesiog kiniškais kalašnikovais - jų tiesiog galima nupirkti dar daugiau su visais šauliais, o svetimi vistiek jau nelįs pavargę nuo karo, Tad viso "subtilaus" laužo net nereikia. O vat jei įlįsi į kitą valstybę - vistiek baigs gyvenimą kaip kaip kažkada visokie hitleriai su sadamais.