„Dabartinė rusų elgsena taps plačiu tyrinėjimo lauku ateities psichiatrams“: Podoliakas nurodė 6 fazes, kurias pereina rusai, susidūrę su realybe  ()

Michailas Podoliakas apie fazes, kurias Rusijos visuomenė išgyvena, susidūrusi su objektyvia realybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas neabejoja, kad šiandieninė Rusijos psichozė taps plačiu būsimų psichiatrų tyrimų lauku. Tačiau jau dabar galima išskirti šešis unikalius etapus, kuriuos Rusijos visuomenė praeina, kai jų iliuzinis pasaulis susiduria su negailestinga tikrove. Apie tai politikas rašė savo „Telegram“ kanale.

Pradinis etapas – „ligonis“ yra 100 % įsitikinęs savo teisumu ir tvirtina, kad karas su Ukraina truks tris ar keturias dienas, nes iš tikrųjų ten nėra su kuo kariauti.

Antrasis etapas yra neigimas - Kyjivo nepavyko paimti per tris dienas, nes Ukrainos kariuomenė Donbase treniravosi ištisus aštuonerius metus.

Trečias etapas – banalios derybos, kurios išreiškiamos žodžiais: „Dar net nieko nepradėjome, gal atiduosite mums viską?“

Ketvirtasis etapas – pyktis, kilęs dėl bejėgiškumo. Šiuo laikotarpiu rusai ieško „stebuklingos piliulės“, kuri yra raginimai pataikyti į sprendimų priėmimo centrus ir nužudyti visus ukrainiečius.

 

„Ir galiausiai - rusų klasika. Depresija, apatija, neviltis: „Ką mes padarėme? Kam? Kur bėgti?“,- priešpaskutinį etapą apibūdino Podoliakas. Beje, rusai priartėjo prie šios būsenos po sprogimų Kryme.

Bet dar yra galutinis etapas – galutinis suvokimas ir priėmimas: „Šiuo dokumentu išreiškiu norą visapusiškai padėti tyrimui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(0)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: