Ukraina rusams suteikė netikėtai didžiulę dovaną - skelbia apie progą, kuri neaišku, kada pasikartos (Video)  ()

Žurnalistas Markas Feiginas mano, kad šiandien ukrainiečiai sukūrė rusams optimalias sąlygas Putino režimo nuvertimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, teisininkas ir žurnalistas Markas Feiginas mano, kad šiandien ukrainiečiai sukūrė rusams optimalias sąlygas Putino režimo nuvertimui:

„Tai juk neįtikėtina paslauga, kurią Ukrainos žmonės daro rusams, kad jie pagaliau ryžtųsi žygdarbiui ir sugriautų visą šią sistemą, nuo pradžios iki pabaigos“, – sakė ekspertas, duodamas interviu Natašai Vlaščenko, kurį galima pamatyti „Vlast&Vlashchenko“, „YouTube“ kanale.

Pasak Feigino, patys rusai to nemato ir nesupranta.

„Rusijos žmonių bėda ta, kad jie to neįvertina. Vieni visiškai palaiko Putiną, o kiti tik veblena: „Mes už taiką, meilę, bučinius“ ir taip toliau, ir iki begalybės“, - kalbėjo Feiginas apie savo tautiečius.

Pokalbio metu Rusijos opozicijos lyderis pabrėžė, kad konceptualiame Maskvos pasaulyje rusai dabar yra visiški apsileidėliai. Tada jis prisiminė istoriją, kurią jam kartą papasakojo Arestovičius: „Kai jie (okupantai-desantininkai - red.) nusileido Hostomelyje, jie paskambino į Aukščiausiosios Rados bufetą, užsakė staliukus ir pasakė: „Mes būsime vakare“. Kitą dieną jiems paskambino iš bufeto ir paklausė: „Na, ar būsite?“.

 

Nuo to laiko praėjo šeši mėnesiai, o okupantai dar neužėmė net Donbaso. Visa tai dar kartą rodo, kad Rusija aiškiai pralaimi ir atrodo apgailėtinai. Ir šiandien yra labai didelė tikimybė sulaužyti ragus Maskvos režimui, mano Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(0)
(115)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()