[Žinios trumpai] Ukraina pakibo ant plauko: JAV jau turi šio karo scenarijų, Putinas imsis branduolinio ginklo  ()

Rusija jau pasiekė savo radikalėjimo viršūnę, todėl Rusijos diktatoriui, norint konsoliduoti visuomenę, reikės pradėti branduolinį karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau V. Putinas turi suprasti, kad tokia įvykių raida gali būti jam nepalanki.

Apie tai interviu „TSN.ua“ sakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

„Europa bijo mūsų pergalės labiau nei Rusijos Federacijos praradimo. Kalbant apie radikalizaciją, Rusija priartėjo prie Rubikono, kai nebegalima eiti toliau. Turi arba pradėti branduolinį karą, arba atvirkščiai. .Jei V. Putinas nori konsoliduoti visuomenę, užspausti Vakarus ar laimėti, reikia panaudoti branduolinį ginklą – čia visai kitas karas, su kitais dalyviais. O jeigu jis prasidės, tai visai neaišku, ar Rusijos Federacija laimės“, – aiškino O. Ždanovas.

Karo ekspertas pabrėžė, kad ES ir JAV turi savo karo Ukrainoje viziją.

„Vakarų Europa tikisi susitarimo: E. Macronas ėmėsi senų metodų, vėl skambina V. Putinui ir bando derėtis. Rytų Europa yra pasirengusi kovoti ir ji bando padėti mums ginklais, net mažindama savo armijos kovinį pajėgumą. JAV turi savo požiūrį į įvykius. Jos turi šio karo scenarijų. Ir tempia viską, kad kuo labiau susilpnintų Rusijos Federaciją, neleisdamos jai subyrėti, o pasiekdamos V. Putino pašalinimą. Be to, lapkritį JAV vyksta rinkimai, spalį pradės veikti „Lend-lease“ programa. Galbūt tai susiję“, – sakė O. Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(39)
(12)
(27)

Komentarai ()