[Žinios trumpai] „Rusija jau pralaimėjo“, – Arestovičius įvardijo du Rusijos Federacijos ateities scenarijus, viską lems vienas įvykis  (1)

Oleksijus Arestovičius mano, kad pralaimėjimas kare Rusijai reikš arba dezintegraciją, arba transformaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija jau pralaimėjo karą su Ukraina. Šiandien šaliai liko tik du keliai: dezintegracija ir transformacija.

Tokią nuomonę savo „Telegram“ kanale išsakė Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Dabar kyla klausimas dėl jos (Rusijos - red.) ateities. Izoliuoti save ar grįžti į civilizaciją per transformaciją. Ar ji suirs, ar pasikeis“, – sakė Arestovičius.

Jo nuomone, scenarijus, kurio laikysis Rusijos Federacija, priklauso nuo to, kas ten ateis į valdžią po diktatoriaus Vladimiro Putino. Arestovičius pabrėžė, kad pagrindinė Putino režimo auka yra ne Ukraina, o rusai.

„Man atrodo, kad idealus sprendimas būtų stengtis išlaikyti Rusiją tokiame statuse, kokia ji yra, bet pakeisti jos charakterį, formą ir esmę. Nes pagrindinė Putino režimo auka yra Rusijos žmonės ir Rusijos tautos. ... Tai jis sugadino visuomenę... Jis rėmėsi savo vidinio žmonių rato praturtėjimu ir masių kvailumo propagavimu“, - sakė Arestovičius.

 

Jis pareiškė, kad karas dėl būsimos pertvarkos jau prasidėjo. Putino režimas baigiasi, tačiau Rusijos Federacijos ateitis vis dar nežinoma.

(50)
(0)
(50)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: