[Žinios trumpai] Rusijos kariniai šaltiniai skelbia apie pragarą prie Mykolajivo: jau 3-čia diena kaip Ukraina pradėjo kontrpuolimą, didžiuliai nuostoliai pas rusus, pyksta dėl pagalbos nebuvimo  ()

Rusijos kariai praneša apie sėkmingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „vietinį kontrpuolimą“ netoli Mykolajivo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų „Telegram“ kanalas RUSVARG praneša, kad okupantus netoli Mykolajivo kelias dienas kamuoja košmaras - prasidėjo ukrainiečių kontrpuolimas.

„Specialiosios operacijos metu man pavyko susisiekti su kovotojais iš dalinio, kuriame anksčiau turėjau galimybę dirbti. Vyrai kalba apie didelius nuostolius per kautynes ​​Mykolajivo srityje“, – rašo šaltinis.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos aktyvias operacijas šioje srityje pradėjo rugpjūčio 24 d. „Vaikinai atsilaiko, bet patiria nuostolių. Yra žuvusiųjų“, – skundėsi „Telegram“ kanalas.

Rusų karius papiktino tai, kad Ukrainos pajėgos jų „nebijo“, skverbiasi artyn ir taikosi į artileriją. Okupantas buvo nepatenkintas ir tuo, kad Ukrainos kariuomenėje vis dar veikia rotacija. „Jei neklystu, jie 3 dienas dirba pozicijose, o tada grįžta ilsėtis į Mykolajivą. Taip vyksta jų darbas. Tokių pamainų yra daug, todėl gali pailsėti“, – rašo rusų šaltinis.

 

Jis patikslino, kad šią zoną laikantys okupantai „prašo ugnies“ paramos - aktyvesnio artilerijos darbo. Tačiau vadovybė yra kurčia šiems prašymams.

(165)
(1)
(164)

Komentarai ()

Susijusios žymos: