[Žinios trumpai] Donbaso pajėgos dėjo į kojas: „pademonstravo aukščiausio lygio Sirijos standartą“  ()

Okupuoto Donbaso priverstinai mobilizuoti vyrai motyvacijos kariauti neturi; jie tiesiog pabėgo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-31 [Žinios trumpai] Donbaso pajėgos dėjo į kojas: „pademonstravo aukščiausio lygio Sirijos standartą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 29 dieną Chersono sritis pabudo nuo garsių karo garsų: Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo karines operacijas, siekdamos išlaisvinti Ukrainos teritorijas.

Pastaruoju metu rusų įsibrovėlių nuotaikos Chersono srityje diena iš dienos prastėjo: Antonivkos tiltas neatlaikė intensyvių antskrydžių, o pontoninė perėja neleis visiems pabėgti per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. O kol visi laukė „X“ laiko, Ukrainos gynėjai stojo į puolimą. Paaiškėjo, kad priešas prastai pasiruošęs tikram mūšiui. 

Mažiausiai motyvuoti pasirodė okupuoto Donbaso priverstinai mobilizuoti vyrai. Prasidėjus pirmiesiems mūšiams, į frontą mesti „kariai“ pabėgo.

Tai paskelbė Rusijos propagandistas Romanas Saponkovas:

„Ryte sąjungininkų daliniai laikėsi Sirijos karių standarto. Na, mobilizuoti vyrai, man sunku juos kaltinti", – rašė jis.

 

Anot propagandisto, rusai supranta, kad lengvo pasivaikščiojimo Ukrainoje nebus. Komentaruose vartotojai pastebėjo, kad rusai elgiasi labai „keistai“, į fronto liniją siųsdami mobilizuotus vyrus, o ne profesionalius kariškius iš Rusijos Federacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(1)
(97)

Komentarai ()