[Žinios trumpai] Karas įgrįso ir pačiam Putinui? Užfiksuota neįprasta diktatoriaus reakcija, išgirdus žodį „specoperacija“  (4)

Karas su Ukraina Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui, matyt, sukelia ne pačias maloniausias emocijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas susitiko su Nacionalinės gvardijos vadu ir buvusiu jo asmens sargybiniu Viktoru Zolotovu. Apie karą su Ukraina jie diskutavo su ne pačia entuziastingiausia išraiška veiduose. Kremliaus spaudos tarnybos paskelbtą susitikimo ištrauką galima rasti kanale Ukraine 365 Telegram.

Žmonės atkreipė dėmesį į tai, kaip V. Putino veidas buvo susisukęs klausantis teiginių apie tai, ką jie vadina „specoperacija“.

Liūdna susirinkusiųjų nuotaika tapo pastebima nuo pirmųjų vaizdo įrašo sekundžių. Tiek Zolotovas, tiek V. Putinas, sprendžiant iš intonacijų, jautėsi nepatogiai. „Pradėkime nuo to - kaip vyksta Nacionalinės gvardijos karių dalinių kovinis darbas vykdant „specialiosios karinės operacijos“ užduotis Donbase?“, – susitikimo pradžioje klausė Putinas.

 

Prieš paminėdamas „specialiąją operaciją“, diktatorius akivaizdžiai susvyravo. Jis arba turėjo pagalvoti, kad prisimintų karo su Ukraina pavadinimą, arba visai nenorėjo tarti to žodžio.

Kitas įdomus momentas įvyko, kai Zolotovas ėmė meluoti apie tai, kaip Rusijos saugumo pajėgos „jaučia gyventojų palaikymą“ okupuotose teritorijose. Putinas atsakydamas suspaudė lūpas. Akivaizdu, kad jis puikiai žino, kad okupuotų Ukrainos teritorijų gyventojai yra itin neigiamai nusiteikę prieš okupantus.

(123)
(9)
(114)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: