[Žinios trumpai] Vokietijos gynybos ministerija įspėjo Ukrainą, lenkai tiesiog supyko: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-08-31 14:16
Vokietija galėtų padėti ir kitaip, bet mes matome, kad ji nenori padėti kitaip... Ji visai nenori padėti ir šiaip ne taip kažką nusiunčia, kad neatrodytų kaip Austrija ar Vengrija. Šiaip žinant šitos trijulės Istorija tai kažkaip ir nejauku
Benediktas 2022-08-31 19:25
Šiaip Vokietijos indėlis pinigais nėra mažas, bet duoda ne to ko labiausiai reikia.
IceBullet 2022-08-31 23:18
Mano teorija, kad duoda tik tiek kiek reikia minimaliai vis labiau atrodo teisinga. Puikus ES zingsnis, tegul jie ten pjaunasi iki negaliu, o mes ramiai ir sono paziuresim ir laimesim del to. Ciniska, bet taip jau yra.
P69 2022-09-01 09:29
Didelis skirtumas tarp minimaliai kiek tiekia JAV, US, Lenkija ir kiek "minimaliai" tiekia Vokietija. Sakai, kad jie tegul pjaunasi, o mes ramiai pažiūrėsime, bet tuomet kur būtų vakarų vertybes? Visos tos kovos už teises, lygybe, bet galiausiai žmonių gyvybės nerūpi. Tai apie kokias vertybes mes šnekame tuomet? Nėra jokių vertybių, tik kaip saldainių popieriukas, kad iš išorės gražiai atrodytų, o viduje didžiausias nuodas. Be to reikia atsiminti, kad Ukraina kaip barjeras nuo Rusijos šiuo metu, jeigu tegul pjaunasi, tai panašiai būtų kaip per WW2 kai tegul pjaunasi tie vokiečiai, o galiausiai žiūrėk ir pas tavęs atėjo jau:)