[Žinios trumpai] Putinas planavo „reikalauti NATO kapituliacijos" - jam iš karto „suprantama kalba paaiškino, kas bus ir Putinas apsiramino"  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis atvirai pareiškė, kaip pasielgtų Vakarų šalių vadovai, jeigu Zaporožės atominėje elektrinėje įvyktų katastrofa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Piontkovskis pasakojo, kaip V. Putinas planavo „reikalauti NATO kapituliacijos": „Jie jam paaiškino..."

Žinomas publicistas Andrejus Piontkovskis situaciją vadino branduoliniu Rusijos Federacijos šantažu, primindamas, kad Kremliaus vadovas tai daro jau 15 metų. Rusijos politologas pabrėžė, kad tik dėka to, jog V. Putinas visą pasaulį baugino branduoliniu karu, jam pavyko pasiekti tam tikrų pergalių politiniame fronte, atkovoti dalį Gruzijos, aneksuoti Krymą.

Andrejaus Piontkovskio interviu ICTV kanalui galima žiūrėti „YouTube".

Žinomas žurnalistas apie klastingus V. Putino planus, kuriuos jis kūrė pradėdamas karą su Ukraina, kalbėjo: „Jis buvo įsitikinęs, kad greitai užims Ukrainą, Baltijos šalys atsidurs šio nugalėtojo aureolėje, po to jis reikalaus NATO kapituliacijos, grasindamas panaudoti branduolinį ginklą".

 

Tada Andrejus Piontkovskis pasakojo apie Vakarų reakciją į atvirą Kremliaus branduolinį šantažą: „V. Putinui buvo labai griežtai atvirai ir viešai atsakyta. Borisas Johnsonas pirmasis užtikrino, jog Vakarai nepasiduos, o suduos triuškinantį smūgį, atsakydami Rusijai, kuris paveiks jį ir asmeniškai. Jam suprantama kalba buvo pasakyta, kad tokiu atveju jis bus nužudytas".

Anksčiau P.Piontkovskis įvardijo galimą diktatoriaus pasitraukimo scenarijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(1)
(148)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: