Karo ekspertas pastebėjo nestandartinį HIMARS panaudojimą Chersone: „To dar nebuvo!“  ()

Karo ekspertas Ruslanas Levijevas išsakė savo viziją apie situaciją Pietų fronte, pasidalindamas įdomia informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialių duomenų apie tai, kad Chersono regione prasidėjo kontrpuolimas nėra, tačiau apie tai kalba daugelis ekspertų. Tarp jų – žinomas Rusijos karo ekspertas Ruslanas Levijevas, patvirtinęs faktą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėmė iniciatyvą iš priešo ir pradėjo pulti, tačiau priminė, kad tikslaus išlaisvintų gyvenviečių skaičiaus niekas nežino.

„Dabar reikia kažkaip sustiprinti savo pozicijas išlaisvintuose kaimuose, kaupti resursus ir pasiruošti kitam puolimo etapui“, – sakė ekspertas.

Ruslanas Levijevas kalbėjo apie HIMARS daugkartinio paleidimo raketų sistemų panaudojimo metodą, kurio Ukrainos ginkluotosios pajėgos anksčiau nenaudojo:

„Manau, kad šįvakar vėl pamatysime atakas, įskaitant HIMARS prieš įvairius objektus. Ir, beje, kalbant apie HIMARS, labai svarbu, kad pirmiausia buvo pastebėta, kad šį kartą HIMARS buvo naudojami, be kita ko, ir priekinės linijos funkcijoms: HIMARS pataikė ne tik į objektus tolimame užnugaryje, bet ir pėstininkams bei objektams, esantiems sąlyčio linijoje. Anksčiau to nebuvo. Tai daug ką pasako“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(2)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()