[Žinios trumpai] Yra vos du įvykiai, kurie reikš karo pabaigą  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis priminė, kokias užduotis turėtų įgyvendinti Ukrainos ginkluotosios pajėgos, kad paspartintų kare Rusijos Federacijos pralaimėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Piontkovskis įvardijo du karinius įvykius, kurie padės Ukrainai laimėti karą „per artimiausius 2 mėnesius".

Rusų politologas Andrejus Piontkovskis, kalbėdamas su Marku Feiginu, išsakė savo viziją apie situaciją Ukrainos frontuose. Žinomas publicistas įsitikinęs, kad po dviejų svarbių karinių įvykių Ukraina greičiau laimės karą prieš rusų okupantus. Andrejaus Piontkovskio interviu su Marku Feiginu galima pažiūrėti „YouTube".

Savo pasakojimą rusų politologas pradėjo sakydamas: „Karo strateginė baigtis buvo nuspręsta pirmąją savaitę. Ar dar greičiau. Kas dabar sprendžiama? Dabar yra labai svarbus tarpinis taškas. Išsamiau galvoju apie intensyvias diskusijos, kurios dabar vyksta D. Bideno administracijoje, tai derybos tarp Kijevo ir Vašingtono..."

 Andrejus Piontkovskis pažymėjo: „Karo pabaiga bus ta akimirka, kai ši strateginė pralaimėjimo tiesa taps visiškai aiški Rusijos žmonėms, lygiai taip pat šiandien šitai jau aišku V. Putinui". „Tam reikia dviejų labai realių įvykių per artimiausius 2 mėnesius. Tai simbolinis Krymo tilto, kaip šio karo ir apskritai „rusiškojo pasaulio“ ideologijos simbolio, sunaikinimas ir Chersono išvadavimas.

 

Tai paaiškina beviltiškus bandymus V. Putiną įtikinti paliauboms. Tai reikš politinę diktatoriaus mirtį ir, greičiausiai, greitą fizinę mirtį", – savo samprotavimus apie įvykius, kurie lems V. Putino žlugimą, reziumavo rusų žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: