Paaiškėjo įspūdinga Černobajevkos „paslaptis“ – tai ištisas Rusijos karinis miestas po žeme, skelbiami fantastiški kadrai (Foto)  (1)

Černobajevkos „paslaptis“ atskleista: pasirodė nuotraukos, paaiškinančios, kodėl ją taip dažnai atakavo Ukrainos ginkluotosios pajėgos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuotraukos dar gegužės mėnesio, jose matyti didžiulė okupantų technikos koncentracija. Priešas įsikasė ir užsimaskavo, bet pasirodo nesėkmingai: Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiesiogine prasme išmušė kiekvieną dalinį iš žemės.

Dabar tampa aišku, kodėl Černobajevka taip dažnai buvo apšaudoma. Tai visas karinis nusikalstamos Rusijos armijos miestelis po žeme.

Paskutinė nuotrauka nauja – rugpjūčio mėn. Ten, kur stovėjo rusų technika, susidarė tuštumos.

„Kažkas man sako, kad prieš kelias savaites viskas buvo sudeginta“, – rašo „Telegram“ vartotojas.

 

Pažymėtina, kad rugsėjo 4-osios vėlų vakarą okupuotoje Černobajevkoje, Chersono srityje, nugriaudėjo sprogimai. Liudininkai pranešė apie naują sprogimų partiją: smūgiai pataikė į rusų karinės įrangos sankaupas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(2)
(150)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: