Galingas partizanų smūgis: susprogdintas automobilis su Berdjansko „miesto galva“, jis sunkios būklės reanimacijoje (video)  ()

Partizanai darbuojasi: susprogdintas miesto komendanto automobilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Berdjanske (okupuota Zaporižios srities dalis) partizanai susprogdino vietinės okupacinės administracijos miesto komendanto Artiomo Bardino automobilį. Tai praneša Kremliaus „RIA Novosti“, remdamasi Rusijos Federacijos okupacinės administracijos atstovais.

Rusijos šaltiniai praneša, kad po sprogimo sunkios būklės Bardinas buvo skubiai paguldytas į ligoninę. Jo sveikatos būklė nekomentuojama. Be to, pasirodė pirmosios nuotraukos iš sprogimo vietos, kuriose sunaikintas automobilis buvo parodytas iš skirtingų kampų.

„Berdjansko komendantas Bardinas po sprogimo yra sunkios būklės, paguldytas į ligoninę“, – praneša Rusijos „RBC“ kanalas, remdamasis savo šaltiniais.

 

Nuotraukų vaizdas po įvykio rodo, kad jei Bardinas sprogimo metu buvo automobilyje, didelė tikimybė, kad neišgyvens.

Vietiniai Berdjansko gyventojai socialiniuose tinkluose taip pat praneša apie įvykusį sprogimą. Pasak liudininkų, po sprogimo rajone girdėjosi ir šūviai.

Rusijos Federacijos okupacinės administracijos atstovas buvo susprogdintas centrinėje miesto dalyje prie administracinių pastatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: