[Žinios trumpai] Melitopolyje tikra panika - išdavikai dreba net savo butuose, bijo vaikščioti iš kambario į kambarį  ()

Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas, kovo mėnesį rusų nelaisvėje praleidęs 6 dienas, apibūdino šiandieninį miesto gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak jo, maždaug 70 000 žmonių paliko Melitopolį ir liko tiek pat. Tarp likusiųjų daugelis aktyviai dalyvauja partizaniniame judėjime, derindami savo veiksmus su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis ir valstybės vadovybe, o tai duoda konkrečių rezultatų.

„Rezultatai  - tai tikslūs duomenys apie priešo ginkluotųjų pajėgų judėjimą mūsų teritorijoje. Rezultatai - kolaborantai pjauna krūmus ir medžius priešais savo įvažiavimus į miestą, nes bijo pasalos“, - interviu „Ukrajinska Pravda“ sakė Fiodorovas. Politikas prisiminė ir gyvenimišką pavyzdį, kai vienas kolaborantas kažkam telefonu pasakojo, kad net savo bute atsargiai vaikšto ir su baime dairosi į kampus.

Melitopolio meras pažymėjo, kad partizaniniame judėjime dalyvauja dešimtys tūkstančių žmonių. Aktyvus Melitopolio gyventojų pasipriešinimas, anot jo, slypi tame, kad šimtai žmonių kasdien informuoja ir įsitraukia į itin sudėtingus ir pavojingus, Ukrainai itin svarbius reikalus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(0)
(178)

Komentarai ()