[Žinios trumpai] Rusija sureagavo: pradeda puolimą Ukrainos rytuose, skelbiama, kas vyksta  ()

„Laisvės“ legiono karys Vladimiras Nazarenko pasidalino operatyvine informacija iš fronto Rytų Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs kariškis iš vadinamojo „Svoboda“ („Laisvės“) legiono Vladimiras Nazarenko pakomentavo savo bendražygių sėkmę Charkivo srityje, primindamas, kad Iziumas jau yra išvaduotas. Nazarenko interviu kanalui „Espreso.TV“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Nazarenko pasidalijo nerimą keliančiomis naujienomis iš Ukrainos rytų: „Donecko kryptimi, deja, priešas bando kompensuoti savo pralaimėjimą... Galima atvirai pasakyti, kad viskas, kas nutiko Balaklijoje, Iziume ir Kupianse yra Rusijos pajėgų pralaimėjimas. Ir šį pralaimėjimą priešas tam tikru būdu bando kompensuoti Donecko srityje.“

Nazarenko papasakojo, kas dabar vyksta Ukrainos rytiniame fronte: „Iš tiesų Konstantinovkos srityje bandoma šturmuoti ir veržtis į priekį Bachmuto kryptimi. Situacija ten stabiliai sunki jau kelis mėnesius. Deja, priešui pavyko ten dislokuoti kovines pajėgas. Jie ten egzistuoja nuo 2014 m., o priešas, negailėdamas jėgų, bando pralaužti mūsų pozicijas, bet mūsų gynyba atsilaiko, o mes iš principo taip pat pasiruošę kontratakuoti“.

(67)
(2)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: