[Žinios trumpai] „Rusija tikrai rizikuos ir puls Vakarų šalis: Kremlių sutramdys NATO kariai Maskvoje" (Video)  ()

Politikos konsultantas Michailas Sheitelmanas užtikrintai pareiškė, kad Rusijos valdžia rizikuos pulti Vakarų šalis, tačiau tai jai blogai baigsis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikos strategas Michailas Sheitelmanas atsakė į laidos vedėjos klausimą apie Rusijos karių puolimo tikimybę prieš tam jau pradėjusią ruoštis Lenkiją ir kitas Europos šalis.

Michailo Sheitelmano interviu „24 kanalas“ galima pažiūrėti „YouTube".

„Ar gali Rusijos Federacija rizikuoti ir pulti Europą po 3–10 metų?" – savo svečio paklausė televizijos laidų vedėja. Į šį klausimą žinomo rašytojo prognozė pasirodė nuvilianti ir nedviprasmiška:

„Taip, esu tikras, kad tai tiesa. Dar prieš mūsų karo pradžią sakiau, kad šis karas, jei jis prasidės, o jis prasidėjo, gali baigtis tik Maskvoje. Jis kitaip sustoti negali. Su Maskvos paėmimu, bet kuriuo atveju".

Tada politikos strategas plačiau išdėstė savo požiūrį į Trečiojo pasaulinio karo galimybę ir jo pasekmes Rusijos Federacijai: „Nemanome, kad Ukrainos kariuomenė paims Maskvą viena. Tai gali būti NATO kariai, gali būti branduolinis smūgis Maskvai, tai gali būti pačios Rusijos opozicijos ginkluotosios pajėgos, kurios gali užgrobti Kremlių. Aš irgi tuo tikiu. Tarp opozicijos yra žmonių kurie siūlo tokį variantą. Ir tada Rusija „savanoriškai" nustotų būti nacių šalimi".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(13)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: