Propagandistas viešai pripažino, kad Kremlius apgavo rusus: skelbia „slaptus dokumentus iš Ukrainos“  ()

Ukraina neplanavo puolimo prieš Rusijos Federaciją: Chodakovskis pripažino, kad Kremlius apgavo rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko prorusiškų separatistų lyderis Aleksandras Chodakovskis pripažino, kad pagal „slaptus“ dokumentus, kuriuos jie gavo iš Ukrainos, Ukrainos ginkluotosios pajėgos neketino pulti Rusijos Federacijos.

2022 m. vasario 24 d. Putinas išsiuntė savo karius į Ukrainą, paaiškindamas, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos planuoja pulti Rusiją. Tačiau neseniai Chodakovskis paneigė šį mitą.

Savo puslapyje „Telegram“ kanale kovotojas aiškiai parašė, kad tarp daugybės į Kremliaus rankas patekusių dokumentų nėra nė vieno paminėjimo, kad Ukraina ruošiasi pulti Rusijos Federaciją.

Kovotojas pripažino, kad, remiantis dokumentais, Ukraina ruošiasi gintis ir pastatė daugybę „gynybos ešelonų“, taip pat gerą „inžinerinę paramą“.

Šiuo faktu propagandistas pateisina tokius didelius Rusijos kariuomenės nuostolius per karą Ukrainoje.

 

Kartu jis taip pat pažymėjo, kad Rusijos kariuomenė neplanavo gintis, o ketino eiti tik į priekį. Net ir užėmę teritoriją, okupantai nepasitikėjo gynybinėmis konstrukcijomis. Tai nenuostabu, nes Putinas davė tik vieną įsakymą: judėti pirmyn.

Atsitraukimas ar gynyba yra iš piršto laužti, todėl nieko stebėtino tame, kad vos tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą Charkivo kryptimi, priešas pabėgo iš mūšio lauko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(2)
(83)

Komentarai ()