[Žinios trumpai] Dabar Ukrainos nebesustabdys niekas: „Jau kitais metais karas gali persikelti į Rusijos teritoriją“ (video)  ()

„Karas nesibaigs kitais metais, net jei išvaduosime visas teritorijas. Rusija visada stengsis mus pulti, nuolat bandys sunaikinti Ukrainą“, - teigia Poceluiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo „Apostrof TV“ vedėjas pacitavo Valerijaus Zalužno kitų metų karinių operacijų plano frazę, kurioje teigiama, kad Krymo išvadavimu karas nesibaigs, o norint nugalėti priešą, reikia smogti jų viduje.

Atsižvelgdamas į tai, kas išdėstyta pirmiau, televizijos laidų vedėjas paklausė Ukrainos vidaus reikalų (VRM) ministro patarėjo Valerijaus Poceluiko, ar šią frazę galima suprasti kaip tikimybę, kad karo veiksmai gali būti perkelti į Rusijos Federacijos teritoriją.

„Šis scenarijus yra įmanomas, jei Rusija padarys kažką, kas privers mus tai padaryti. Tačiau kol kas nematau jokios priežasties karo veiksmų teatrą perkelti į Rusijos Federacijos teritoriją. Pirmiausia turime išlaisvinti savo teritorijas, o tada eiti toliau“, – savo požiūrį išsakė VRM ministro patarėjas.

 

Grįžtant prie klausimo, kad karas šiais metais nesibaigs, Poceluiko sakė:

„Karas nesibaigs kitais metais, net jei išvaduosime visas teritorijas. Rusija visada stengsis mus pulti, nuolat bandys sunaikinti Ukrainą. Pagal šį scenarijų kyla klausimas: kaip sustabdyti karą? Atsakymas akivaizdus: arba Rusijos Federacija turi nustoti egzistuoti, arba karinė-politinė vadovybė, kuri dabar valdo Rusijos Federaciją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(2)
(104)

Komentarai ()