Rusijos kariuomenė prie Iziumo per žingsnį nuo grandiozinio sutriuškinimo: „Rusija susidurs su pačiu didžiausiu kariniu pralaimėjimu nuo 1943 metų“  ()

Rusijos šaltiniai praneša, kad Rusijos Federacijos okupacinės armijos grupavimas Iziumo srityje yra per žingsnį nuo visiško pralaimėjimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-09 Rusijos kariuomenė prie Iziumo per žingsnį nuo grandiozinio sutriuškinimo: „Rusija susidurs su pačiu didžiausiu kariniu pralaimėjimu nuo 1943 metų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Įdomu, ar jie apie tai praneš V. Putinui?“ – klausia Rusijos žiniasklaida apie kritinę situaciją prie Balaklijos miesto. Rusijos „Telegram“ kanalai ir toliau praneša apie sunkią Rusijos Federacijos okupacinės armijos padėtį Balaklijos srityje, kur Ukraina greitu kontrpuolimu įsiveržė 20-30 km gilyn į Rusijos užnugarį.

Rusijos „kariniai korespondentai“ ir propagandistai pripažįsta, kad Ukraina visiškai aplenkė Rusijos Federaciją ir nustebino Rusijos generalinį štabą. Be to, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos pasekmės žymiai padidina riziką, jog Rusijos grupė prie Iziumo bus apsupta ir nugalėta.

Vienas didžiausių Rusijos karinių „Telegram“ kanalų „Older Edda“ rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos „visiškai aplenkė Rusijos Federacijos vadovavimą pagal operacinę taktiką“. Rusai baiminasi, kad Ukrainos kariuomenės daliniai, plėtodami puolimą, sustiprins Rusijos grupuotės spaudimą ne tik iš šiaurės, bet ir iš pietų krypties. Tuo pat metu Rusijos okupacinės kariuomenės pajėgos Iziumo srityje pateks į „kišenę“ ir bus visiškai atkirstos nuo tiekimo.

 

Rusijos šaltiniai pažymi, kad sėkmingos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos ir Rusijos grupės tiekimo linijų nutraukimo atveju Rusija patirs didžiausią karinį pralaimėjimą nuo pralaimėjimo prie Charkivo 1943 metų žiemą. „Įdomu, ar jie apie tai praneš Putinui?“ – klausimą užduoda Rusijos karo korespondentai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(122)
(3)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: