Pačioje Rusijoje paskelbta, kaip Kremliuje apgaudinėjamas Putinas: „sukurtas atskiras virtualus pasaulis“  ()

Kremliaus vadovas Putinas nežino realios padėties: situacija pasiekė kritinį tašką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendra situacijos analizė rodo, kad Putino aplinkoje sukurtas virtualus pasaulis, kuriuo tiki „didysis strategas“, rašo Rusijos šaltiniai.

Viena iš pagrindinių šiuolaikinės Rusijos politinės sistemos problemų yra patologinis melas. Situacija pasiekė kritinį tašką, nes Kremliaus vadovas Putinas nežino realios padėties. Apie tai praneša Rusijos analitiniai „Telegram“ kanalai.

Neseniai vykusiame susitikime dėl Kamčiatkos plėtros, Rusijos ministro pirmininko pavaduotojas Novakas paminėjo dujų gavybos sumažėjimą Rusijoje, reaguodamas į tai, Putinas užsipuolė ministro pirmininko pavaduotoją, pažymėdamas visiškai priešingai: „Gazprom“ sako, kad niekas nemažėja, o tik auga.

„Ir čia jau ne juokas: paties „Gazprom“ duomenimis, per šešis mėnesius dujų gavyba sumažėjo 13,2 % iki 274,8 mlrd. kubinių metrų. Kokie duomenys pateikiami Putinui, paslaptis, bet viena aišku: ši informacija neatitinka realybės“. 

Remiantis bendra situacijos analize, aplink Putiną sukurtas virtualus pasaulis, kuriuo tiki „didysis strategas“:

„Rusijos valstybės sociologų apklausos rodo, kad Putino poltika yra priimtina, o „specialioji operacija“ vyksta taip, kaip planuota. Tikriausiai dėl to, negatyvios prognozės sužinomos ne iš valdžios, ne iš valstybinės žiniasklaidos, o iš nepriklausomų agentūrų, nes, „neduok Dieve“, vadovas išsiaiškins, kad viskas nėra taip optimistiška“, – pažymi autoriai. 

 

Tuo pat metu Rusijos tinklaraštininkai ir žurnalistai pažymi, kad viešai Putinas reguliariai daro tikrovės neatitinkančius pareiškimus.

Socialiniuose tinkluose rašoma, kad arba Putinui yra pateikiama netiksli informacija, arba jis tyčia apgaudinėja rusus. Abu atvejai turės pražūtingų pasekmių Rusijos Federacijos ateičiai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()