[Žinios trumpai] Strelkovas ir propaganda jau rado atsakingus už didžiulę katastrofą prie Charkivo - skelbiama, kas čia įvyko  ()

Dėl Balaklijos rusų grupės apsupties diversantas Igoris Strelkovas kaltina rusų gvardiją, aviaciją ir vadovybę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-09 [Žinios trumpai] Strelkovas ir propaganda jau rado atsakingus už didžiulę katastrofą prie Charkivo - skelbiama, kas čia įvyko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diversantas Igoris Strelkovas, atsižvelgdamas į naujausius Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmus, liūdnai apibūdina situaciją fronte Ukrainoje.

Dėl Balaklijos rusų grupės apsupties jis kaltina rusų gvardiją. Anot jo, išorinį miesto gynybos perimetrą laikė „mobilizuoti“ iš „L/DLR“, kurie praktiškai neturėjo sunkiosios ginkluotės, o už jų stovėjo Nacionalinė gvardija.

Jie neatsilaikė prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius, nes nesugebėjo panaudoti turimų ginklų. Strelkovas mano, kad dėl Nacionalinės gvardijos kovotojų kaltės Ukrainos pajėgoms pavyko paimti Balaklijos garnizoną į operatyvinį apsupimą, užimant Volohovo Jaro ir Verbovkos kaimus.

Diversantas skundžiasi ir prastais Rusijos aviacijos rezultatais. Strelkovas pripažino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos užpuolikus nustebino. Pastarųjų įvykių fone, dėl efektingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo, ypač pablogėjo propagandistų nuotaika. Apie jokius Rusijos kariuomenės pasiekimus Ukrainoje negali būti nė kalbos.

Propaganda dėl nesėkmių Ukrainoje kaltina Rusijos karinę vadovybę, kuri dešimtmečius pelnėsi iš kariuomenės ir ruošė karius tik popieriuje.

 

Pasikeitė ir komentarų turinys socialiniuose tinkluose. Į tai atkreipė dėmesį Ukrainos liaudies deputatas Oleksijus Gončarenko:

„Jau ne chocholai, o ukrainiečiai puola. Vaikinai, laikykitės. Mes jus visus sumušime“, – „Telegram“ kanale rusų pasisakymus pakomentavo jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(1)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: