5 Ukrainos kariai pasaloje per akimirką sušaudė 59 okupantus: išgyvenęs rusas papasakojo beprotišką įsakymą, kaip jie turėjo gintis (Video)  ()

Per interviu su sučiuptu okupantu Ukrainos žurnalistai išgirdo nuostabią istoriją, kuri dar kartą patvirtino, kad Rusija kovoja su kiekybe, o ne kokybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos „jutūberis“ ir aktyvistas Vladimiras Zolkinas paskelbė naują interviu su Rusijos karo belaisviais. Vienas iš jų, 37 metų Aleksandras Popovas, tapo vieninteliu gyvu iš trijų būrių. Visus likusius „nusodino“ iš pasalos apšaudę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai.

Likęs gyvas kariškis papasakojo nuostabią istoriją, kuri, tiesą sakant, tapo atsakymu į klausimą, kaip penkiems Ukrainos kariams lengvai pavyko sunaikinti 59 įsibrovėlius.

Pokalbio metu žurnalistas belaisvio paklausė, ar jam pavyko bent pašaudyti šiame kare, į ką šis atsakė: „Taip, du kartus“. Be to, dialogas vystėsi pusiau humoristiškai:

– Kur tu šaudei?

– Į priekį.

– Ar tu matei, kur šaudei?

– Ne. Mums buvo pasakyta, kad nerekomenduoja taikytis. Tiesiog liepta „užgesinti“, kad į mus nešautų.

– Nesupratau. Kaip taikymas nerekomenduojamas?

– Na, kad „užgesintume“, kad į mus nešautų.

– Taigi, ėjote pirmyn ir stabdėte šaudymą? O jie (Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai – red.) sėdėjo sau ramiai ir vertė jus šlapintis į kelnes.

 

– Taip.

Kaip matote, Rusijos kariuomenė elgiasi visiškai nelogiškai, atsitiktinai, negailėdama darbo jėgos ir pasikliaudama tuo, kad Rusijoje vis dar yra daug žmonių, kurie atvyks kariauti į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(215)
(3)
(212)

Komentarai ()

Susijusios žymos: