[Žinios trumpai] Žvėriška Ukrainos ataka Kremenaja mieste: žuvusių daugiau nei 400, sudaužyta šimtai Rusijos karinės technikos  ()

Kremenaja mieste sprogmenys šokinėjo iš vieno pastato į kitą: per kelias sprogdinimo dienas likviduota beveik 400 okupantų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai turi rimtų problemų Luhansko kryptimi. Ukrainos ginkluotosios pajėgos kariniais veiksmais silpnina Rusijos grupę ir taip ruošiasi teritorijų išlaisvinimui. Paskutinę savaitę kariškiai aktyviai dirbo prie Kremenaja miesto, netoli Severodonecko.

Detales teletono eteryje atskleidė Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Gaidai:

„Nuostabi istorija pas mus įvyko. Paskutinę savaitę, Kremenaja mieste, sprogmenys šokinėjo iš vieno pastato į kitą. Per kelias sprogdinimo dienas žuvo beveik 400 okupantų ir buvo sunaikinta apie 100 vnt. technikos. Nuostabus rezultatas mums“.

 

Jis pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo kontrpuolimą ir Luhansko kryptimi. Daugiau smulkmenų Gaidai neatskleidė:

„Galiu trumpai patvirtinti: kontrpuolimas vyksta. Ir ačiū Dievui! Mūsų kariai turi pasiekimų. Tuo ir pabaikime“, – pareiškė Luhansko srities vadovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(0)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: