Situacija prie Charkivo tiesiog beprotiška – rusai gali būti visiškai apsupti ir sunaikinti  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošia Rusijos kariuomenės katilą tarp Kupjansko ir Iziumo: okupantams visiškai nutrauktas tiekimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-08 Situacija prie Charkivo tiesiog beprotiška – rusai gali būti visiškai apsupti ir sunaikinti  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai tęsia puolimą Charkivo srityje, judėdami gilyn į Rusijos užnugarį Kupjansko kryptimi.

Be to, Ukrainos kariuomenės operacija nutraukia Rusijos grupės tiekimą Iziumo regione, dėl ko ji rizikuoja būti visiškai apsupta ir sunaikinta.

Tai pareiškė Italijos karo analitikas, sausumos pajėgų, NATO artilerijos ir raketų sistemų ekspertas Thomas Taineris.

Komentuodamas situacijos Charkivo srityje raidą savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“, jis pažymėjo, kad gauta informacija apie Ukrainos dalinių buvimą Volokhov Jare rodo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą į Ševčenkovo ​​gyvenvietę, per Semenovką su vėlesniu išėjimu į Kupjanską.

„Taip, tai Ukrainos žvalgybos grupė Volokhov Jare. Ne, ne Iziume už 50 km. Jei atvyks rusų pastiprinimas, jie ateis iš Iziumo šiuo keliu... ir bus užpulti. Jei Ukrainos kariai iš čia žengs į priekį, jie pajudės į Ševčenkovą ​​20 km į šiaurę, kuris nėra apsaugotas, ir keliu į Kupjanską“, – pabrėžė ekspertas.

Pasak jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos perims Rusijos logistikos ir geležinkelio mazgus Kupjanske, esančius artilerijos pabūklų M777 diapazone. Be to, naudodamos HIMARS, Ukrainos pajėgos galės sugriauti tiltus per Oskilo upę ir į katilą paimti rusų dalinius, kaip šiuo metu vyksta Chersono srityje.

 

„Tada naudos HIMARS, kad sunaikintų tiltus per Oskilo upę, o Rusijos kariuomenė tarp Kupjansko ir Izumo bus tame pačiame katile kaip Chersone: ukrainiečiai šiaurėje, vakaruose, pietuose ir upė rytuose. Pažiūrėkime, kiek rusų karių gali plaukti“, – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: