Artėja grandiozinė Rusijos karinė katastrofa: Ukraina prasiveržė 20–30 km pro frontą, rusai nespėja trauktis, užima neįtikėtinus trofėjus  ()

„Sumuštas visas fronto sektorius. Tai yra sutriuškinimas. Nežinau, kuo tai baigsis, bet rezultatai jau nuostabūs“, – pareiškė Jakovina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-08 Artėja grandiozinė Rusijos karinė katastrofa: Ukraina prasiveržė 20–30 km pro frontą, rusai nespėja trauktis, užima neįtikėtinus trofėjus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė galingai prasiveržė Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės gynyboje Charkivo srities pietuose. Rusijos kariuomenės traukimasis jau virto spūstimi.

Apie tai savo „Facebook“ paskyroje rašo žurnalistas, karo stebėtojas Ivanas Jakovina.

Naujausiais duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau spėjo pajudėti į priekį dešimtis kilometrų. Nuotraukos patvirtina - paimta daug Rusijos karinės technikos, įskaitant raketų sistemas „Grad“ ir haubicas „Msta-S“. Tokie įrenginiai, pastebėjo Jakovina, dažniausiai laikomi maždaug 20-30 km atstumu nuo fronto linijos.

Yra žinoma, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik priartėjo prie Balaklijos, bet ir įžengė į Ševčenkovą, esantį pusiaukelėje nuo šio miesto iki Kupjansko. RF ginkluotųjų pajėgų grupuotei Iziume gresia labai greitas atsidūrimas „katile“.

 

Svarbi vykstančių įvykių detalė – sulaikyta daug rusų įsibrovėlių. Per pastarąsias dvi dienas Ukrainos ginkluotosios pajėgos labai padidino vadinamąjį „mainų fondą“.

„Tikrai sumuštas visas fronto sektorius. Tai yra sutriuškinimas. Nežinau, kuo tai baigsis, bet rezultatai jau nuostabūs“, – pareiškė Jakovina.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(2)
(220)

Komentarai ()

Susijusios žymos: