[Žinios trumpai] Rusijos griūtis jau prasidėjo? JAV generolas siūlo skubiai keisti pagrindinį karinį tikslą Rusijos atžvilgiu  ()

„Dabartinės Rusijos egzistavimo pabaiga jau prasidėjo ir šio proceso sustabdyti neįmanoma“, - teigia Benas Hodgesas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę savo „Twitter“ paskyroje išsakė amerikiečių generolas, buvęs JAV pajėgų Europoje vadas Benas Hodgesas.

Karininkas pakomentavo buvusio specialiojo Valstybės departamento atstovo Ukrainai Kurto Volkerio pareiškimą, kuris priminė, kad Rusijos „imperialistiniai“ karai prasidėjo ne su Ukraina, o su Sakartvelu.

„Dabar žmonės susitelkę į Ukrainą, tačiau Rusijos imperialistiniai karai su kaimynais prasidėjo ne Ukrainoje, o 2008 m. Sakartvele. Ukrainoje dabar rusai daugiau smurtauja, daugiau užgrobia teritorijų, bet viskas tarpusavyje susiję, tai yra vienos visumos dalis. Negalime pamiršti, kad Rusija vis dar yra Sakartvele“, – Sakartvelo leidiniams sakė amerikiečių diplomatas Volkeris.

 

Hodgesas, komentuodamas Volkerio žodžius, pabrėžė, kad dabartinės Rusijos egzistavimo pabaiga jau prasidėjo ir šio proceso sustabdyti neįmanoma. Be to, anot generolo, JAV šiame konflikte turėtų siekti karinio tikslo – Rusijos Federacijos „deimperializacijos“.

„Man atrodo, kad mes matome Rusijos Federacijos pabaigos pradžią. Mes nebuvome pasiruošę SSRS žlugimui, todėl dabar turite tam ruoštis", - reziumavo Hodgesas savo „Twitter“ paskyroje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(2)
(145)

Komentarai ()