Generolas: Ukraina galingai apgavo rusus, Putinas padarė didžiulę taktinę klaidą – „dabar tikrai bus unikali speciali operacija“  ()

SBU generolas majoras Viktoras Jagunas pavadino klaidingu įsibrovėlių apskaičiavimą, kuris leis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atakuoti Charkivo sritį ir Donbasą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-08 Generolas: Ukraina galingai apgavo rusus, Putinas padarė didžiulę taktinę klaidą – „dabar tikrai bus unikali speciali operacija“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas V. Jagunas papasakojo, kur okupantai atsidūrė apsuptyje: „Bus unikali specialioji operacija“. Rusijos kariuomenės vadovybė padarė klaidą, kai didžiąją dalį savo pajėgų ir priemonių perkėlė į Chersono sritį, taip suteikdama galimybę Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms surengti kontrpuolimą kitomis fronto kryptimis.

Apie tai „EspresoTV“ eteryje papasakojo SBU generolas majoras Viktoras Yagunas, kurio nuomonę šiuo klausimu galima rasti „YouTube“ kanale.

Pirma, karo ekspertas paaiškino, kad negali komentuoti situacijos išlaisvintose Ukrainos gyvenvietėse, nes turi laukti oficialių Generalinio štabo duomenų. Po to, kai Viktoras Jagunas pasakė: „Visi ekspertai sakė, kad mums labai svarbi pietų kryptis. Mums labai svarbu išlaisvinti Chersoną, bet mums taip pat būtina, kad rusai ten ištrauktų visus savo rezervus“.

 

Tada SBU generolas majoras paaiškino, ką šis klaidingas Rusijos karinės vadovybės apskaičiavimas suteikia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms: „Nuo demarkacijos linijos iki Donecko yra daug arčiau nei nuo fronto linijos iki laikinai okupuoto Chersono. Tai bus tik unikali specialioji operacija. Jie patys susikūrė situaciją, kai nuvyko į Iziumą, ir atsidūrė didelės veiklos aplinkoje.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(129)
(0)
(129)

Komentarai ()

Susijusios žymos: