Pats Strelkovas pranešė apie Rusijos armijos „katilą“ netoli Chersono: Ukraina ruošia didelį proveržį  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos užtikrintai plečia savo pozicijas prie Inguleco upės, kuri Rusijos okupacinei grupei gresia dideliais nemalonumais, perspėjo Igoris Strelkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė ruošia „katilą“ Rusijos kariuomenei Chersono rytuose. Proveržio placdarmas jau suformuotas ir sparčiai plečiasi.

Apie tai „Telegram“ pranešė FSB pareigūnas, karo nusikaltėlis Igoris Strelkovas (Girkinas).

„Prie Inguleco upės priešas ir toliau lėtai, bet užtikrintai stumia mūsų dalinius... Bandymai juos numušti nuo placdarmo ir grąžinti pozicijas prieš puolimo pradžią žlugo“, – skundėsi rusų diversantas.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pastarosiomis dienomis jau atkovojo iš rusų kelis kaimus.

Strelkovas įsitikinęs, kad Ukrainos kariuomenės tikslas šia kryptimi yra plataus masto proveržis Chkalovo ir Berislavo kaimo srityje, siekiant išardyti okupacinę rusų grupuotę, įstrigusią dešiniajame Dniepro krante.

Tiesą sakant, tai reiškia didžiulį „katilą“ rusų kariams. Atsitraukti į kairįjį krantą link Krymo nėra būdų, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš anksto sunaikino visus tiltus per upę.

 

Pastebėtina, kad anksčiau Strelkovas jau buvo atvirai skelbęs apie artėjantį Rusijos pralaimėjimą kare su Ukraina.

Atkreipkite dėmesį, kad Strelkovas yra Ukrainos priešas. Jis tiesiogiai dalyvavo Krymo ir Donbaso okupacijoje. Diversantas palaiko karą su Ukraina, tačiau jau prarado tikėjimą RF ginkluotųjų pajėgų pergale. Jis aštriai kritikuoja Rusijos armiją ir karinę vadovybę dėl nesėkmių fronte.

„Karas tęsis iki visiško Rusijos pralaimėjimo. Viskas.“ – sakė Strelkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: