[Žinios trumpai] „Jūs nesuprantate, į kokią š**ną patekote kartu su savo fiureriu“: Rusijos istorikas bando atverti akis palaikantiems „specoperaciją“  (1)

Rusijos istorikas Dmitrijus Černyševskis prognozuoja galimą Rusijos Federacijos pabaigą. Ir viskas dėl Kremliaus pradėto karo prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Diktatūrinis Vladimiro Putino režimas ir jį palaikantys rusai privedė šalį prie katastrofos. Rusijos Federacija gali neišgyventi karo su Ukraina, kurį pati pradėjo. Tokį emocingą pareiškimą savo „YouTube“ kanale paskelbė Rusijos istorikas, Saratovo deputatas iš valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ Dmitrijus Černyševskis.

Jis gana aštriai barė V. Putino ir vadinamosios „specialiosios operacijos“ gerbėjus.

„Jūs neįsivaizduojate ateities! Jūs nesuprantat, į kokią subinę įsipainiojote kartu su savo kvailu fiureriu! Klausimas jau ne apie Putino vyriausybės egzistavimą - ji pasmerkta - o apie šalies ir visos žmonių egzistavimą. Ir jie gali nustoti egzistuoti dėl visų šių jūsų veiksmų, remiančių šį debilų karą... Jūs ką tik pradėjote suvokti: „O, sprogimai Kryme, mums reikia dingti iš čia..." Vaikinai, tai tik pradžia! Tai - ekstremalus scenarijus, bet jis jau tapo įmanomu. Va prie ko mes priėjome! Šaunuoliai!", - sakė Černyševskis. Jis patikslino, kad šešis mėnesius trukusios „specialios operacijos“ rezultatas – rusų tautos pašalinimas iš pasaulio.

„Rusų tautos nėra! Atšaukta. Vis dar knibždate, rašote apie vizas. Bet nieko nebėra. Lyg mirusiam plaukai ataugtų... Juk tai katastrofa!“, – kalbėjo istorikas.

 

Jis patikslino, kad tai protingiems žmonėms buvo aišku dar vasarį. Šiandien ši tiesa pradėjo pasiekti daugelį, net ir nelabai protingus rusus.

„Kai kuriem žmonėms jau plaukai šiaušiasi, kai į Kerčę, į Sevastopolį atskrieja... Bet kaip kitaip? O kur visos šios super-duper sistemos? Civilinis dronas krenta ant Juodosios jūros laivyno štabo! Civilis! Iš „Aliexpress“! Sušikta apsauga ir „antrosios pasaulio kariuomenės“ gynyba“, – sakė Černyševskis.

Jis pasišaipė iš Kremliaus teiginių, kad Ukraina neva ruošėsi pulti Rusiją. Profesorius patikino, kad karą Rusijos Federacija pradėjo neišprovokuota.

 

„Koks čia pasaulis, kurį sukūrėte savo tylėjimu, pritarimu, palaikymu? Ką nuveikėt, iki ko privedėte šalį, kuri turėjo daug šansų išlikti normali? (...) Pasekmės neišvengiamos, jos neišvengiamos, ir jūs jas pajusit. „Mes ne sėjame, neariame, nestatome! Didžiuojamės socialine tvarka“.... Jūs esate tas pats pelėsis, kuris nežinia kuo didžiuojasi. Kodėl gyvenat šūde? Kad jūsų vaikai žiemą per šaltį eitų į tualetą, o tu didžiuotumeis, kad tavo šalis dega, griauna miestus, kuriuose kalba rusiškai“, – tvirtino rusų istorikas.

(236)
(1)
(235)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: