Okupantams jau visai prastai: DLR vadeiva Pušilinas pabėgo iš Donecko  ()

Atsižvelgiant į pranešimus, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pateko į Donecko oro uosto teritoriją, gauta informacijos, kad okupantai pradėjo bėgti. Donecką paliko ir DLR lyderis Denisas Pušilinas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-11 Okupantams jau visai prastai: DLR vadeiva Pušilinas pabėgo iš Donecko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai 24 kanalui pranešė žvalgybos šaltiniai. Dieną prieš tai pasirodė informacija, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengė į Donecko oro uosto teritoriją. Taigi, matyt, okupantai nusprendė bėgti norėdami išsaugoti savo gyvybes.

Kas nutiko?

Šeštadienis, rugsėjo 10 d., kupinas gerų naujienų. Pavyzdžiui, laikinai okupuotame Donecke „kažkas atsitiko“ ir „kažkodėl“ Denisui Pušilinui teko bėgti.

Iki šiol nežinoma, kur tiksliai pabėgo Pušilinas. Tikriausiai galėjo pabėgti į Rusiją. Jis neturi daug galimybių.

Okupantai lagaminus krovėsi dar anksčiau

Dieną prieš tai žvalgybos šaltiniai pranešė, kad Donecko kovotojai pradėjo panikuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo fone. Ypač dėl to, kad laikinai užimtose teritorijose nebeliko žmonių, kuriuos būtų galima mobilizuoti – dauguma kovinio amžiaus vyrų ne tik mobilizuoti, bet ir žuvę kare prieš Ukrainą.

Rugsėjo 9 dieną kovotojų administracijoje nieko nebuvo. Visi ruošėsi bėgti. Teroristų panikos priežastis buvo ta, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos galėjo prasiveržti per gynybos liniją ir greitai užimti Donecką, kuris nėra taip toli nuo konfrontacijos linijos.

Okupantai bėga ne tik iš Donecko

 

Rugsėjo 10-osios popietę Rusijos propagandistai pranešė apie okupantų bėgimą iš Svatovo miesto Luhansko srityje. Be to, dabar Charkivo srities rusai turi rimtų problemų, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengė į Kupjanską, kuris buvo okupuotos regiono teritorijos centras.

Todėl rusai turėjo perkelti „administraciją“ į Volchanską. Tačiau šalia šio miesto jie taip pat neramūs, todėl nusprendė keltis į Rusijos teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(188)
(2)
(186)

Komentarai ()

Susijusios žymos: