[Žinios trumpai] Išpranašavo Kadyrovo sunaikinimą: „Putinas atiduoda jam duoklę, bet saugumas viską išspręs per akimirką“ (Video)  ()

Andrejus Piontkovskis leido suprasti: Vladimiras Putinas ir Ramzanas Kadyrovas yra vienas nuo kito priklausomi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos matematikas ir žurnalistas Andrejus Piontkovskis leido suprasti, kad Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas priklauso nuo Vladimiro Putino. Jei Kremliaus diktatorius pasitrauks, teroristas Kadyrovas bus tiesiog „sunaikintas jo nekenčiančių saugumo pajėgų“.

Apie tai ekspertas kalbėjo televizijos kanalo FREEDOM eteryje.

„Faktas, Putinas pralaimėjo karą Čečėnijoje, bet išgelbėjo veidą. Jis atidavė valdžią Ramzanui Kadyrovui ir atiduoda jam duoklę, o Kadyrovas apsimeta, kad Čečėnija yra Rusijos dalis", – sakė Piontkovskis.

Publicistas atkreipė dėmesį, kad saugumo pajėgos, tai yra FSB, Kadyrovą norėjo eliminuoti dar 2015 metais, kai buvo nužudytas Putino priešininkas Borisas Nemcovas. Šioje operacijoje dalyvavo specialiosios tarnybos pareigūnai, tarp jų ir Čečėnijos.

 

Matematiko teigimu, FSB vadovas Aleksandras Bortnikovas tuomet norėjo dėl visko apkaltinti Kadyrovą ir juo atsikratyti. Piontkovskis pridūrė, kad tuo metu Rusijoje buvo tikra krizė, V. Putinas net pusei mėnesio buvo dingęs, bet vis tiek „apgynė Kadyrovą“.

„Kadyrovas yra riebiausia žiurkė, kuri jau galvoja apie pabėgimą iš [skęstančio] rusų laivo“, – reziumavo Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)

Komentarai ()