Europoje dar neregėti dalykai: Prancūzija išjungia šviesas, stabdomi fontanai, mažinama temperatūra pastatuose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gintarinis 2022-09-12 22:46
Nejuokinkit su tokiais neregėtais dalykais. Didesnės apokalipsės, kaip antras pasaulinis karas, Europa dar nepatyrė. Kiek galima svaigti su tokiu rožiniu požiūriu? Kas dabar vyksta Europoje, tai tik gėlytės. Su baisumu stebim Ukrainos sugriautus miestus ir tūkstančius lavonų, bet dar yra gyvų žmonių, kurie pamena laikus, kai buvo sugriauta ištisa Europa ir buvo MILIJONAI lavonų! Kaip baisu - išjungia fontanus ir kai kurias lemputes, OMG, ką daryt?!!
donatasv 2022-09-12 23:30
Tai yra hibridinio karo pasekmės. Gali būt blogiau? Žinoma! Bet tai nereiškia, kad reik sėdėti rankas sudėjus ir laukt geresnių laikų.
kestutisz 2022-09-13 14:31
Baisiausia yra hm, dėl sveiko proto išsijungimo. Realiai gi nieko nenutiko, dujyčių yra, pas prancūzus atominės elektrinės neteko girdėt kad visai išsijungė (buvo čia kažkoks momentas, bet karas ne prie ko). Išvis apšvietimas kol kas aktualiausias naktimis, dar ne žiema, kad tą apšvietimą jau reiktų įjungt 4'tą vakaro. O naktinis tarifas vis dar berods pigesnis, tad tos naktinės elektros vis dar palyginus naktimis yra pilna ir niekam jos nereikia. Tai taip, tada pradeda tikrai gąsdinti - o kam visa ta pakazucha? :) p.s. aš tik sveikinu apšvietimo išjungimus, naktinis dangus nuo to tik gražesnis!