Rusijos ginkluotųjų pajėgų elitas įstrigo „katile“ netoli Chersono – čia aukšto rango dėdžių iš Maskvos giminaičiai, geriausi iš geriausių (Video)  ()

Pietų fronte susiformavusio „katilo“ griūtis Rusijos Federacijai bus ypač skaudi: ten įstrigę ypač kieti vaikinai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lygiagrečiai su Charkivo karine katastrofa RF ginkluotųjų pajėgų laukia ir Chersono katastrofa. Ten bus dar skaudžiau.

Tokią prognozę „Feigin LIVE“, „YouTube“ kanalo eteryje išsakė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Jis patikslino, kad Pietų fronte, dešiniajame Dniepro krante, susiformavusio „katilo“ griūtis Rusijos Federacijai bus ypač skaudi. Ten  įstrigę kieti vaikinai.

„Ten pražus Rusijos kariuomenės „elitas“. 20 tūkst. karių, geriausiai pasiruošusių lemiamai kovai. Ten dislokuota 45-oji oro desanto specialiųjų pajėgų brigada, ir tai visi yra aukšto rango dėdžių giminaičiai iš Maskvos. Taigi jie ten buvo nuvaryti ir atkirsti“, – sakė OP patarėjas.

 

Jis abejoja, ar Rusija perkels šią grupuotę į Charkivo sritį, kad galėtų apsisaugoti nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.

„Galbūt juos reikėjo perkelti į grėsmingą zoną. Bet ir ši zona yra grėsminga. Ir, antra, jų niekas jau niekur negali perkelti. Jie pateko į katilą su dangčiu, iš kurio nėra išeities“, - pareiškė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(1)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: