Geriausias metas pirkti galingas NVIDIA vaizdo plokštes - žemiausia kaina per visą istoriją  ()

Prieš artėjančiam naujosios RTX 40 linijos pristatymui, mažmenininkai skuba atsikratyti RTX 30 serijos vaizdo plokščių. Ir dėl to pastarųjų kainos nukrito iki rekordiškai žemo lygio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša portalas „VideoCardz“.

Pavyzdžiui, JAV mažmenininkai RTX 3080 Ti jau parduoda už 728€ (Lietuvoje galite įsigyti čia), o tai yra rekordiškai maža šio modelio kaina.

O štai dar galingesnius RTX 3090 ir RTX 3090 Ti modelius JAV pardavėjai parduoda atitinkamai už 944€ ir 1111€ (Lietuvoje galite įsigyti čia).

Prognozuojama, kad tik šių metų kovą debiutavęs flagmanas RTX 3090 Ti artimiausiomis savaitėmis sulauks dar didesnio kritimo.

„VideoCardz“ pažymi ir vieną įdomybę - ne visos NVIDIA vaizdo plokštės atpigo. Nukritusios kainos matomos būtent flagmanų serijai RTX 30. Gana logiška, kad NVIDIA ir ta pati AMD visų pirma siekia parduoti didelio našumo modelius, nes artimiausiu metu rinkoje pasirodys jų pakaitalai.

„Steam“ apklausa rugpjūčio mėnesį parodė, kad tarp žaidėjų GeForce GTX 1060 vis dar yra populiariausia vaizdo plokštė. Po to seka GTX 1650 (Lietuvoje galite įsigyti čia) ir RTX 2060 modeliai (Lietuvoje galite įsigyti čia).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()