„Daugelis tik sukioja pirštą prie smilkinio“: Ukrainos savanoris išvyko į frontą su naujutėlaičiu „Porsche Cayenne“ (Foto)  ()

Naujasis „Porsche Cayenne“ aktyviai naudojamas fronto linijoje ir jau įveikė 20 000 km. Savininkas kol kas neketina jo keisti į pigesnį automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų lengvųjų automobilių parke dominuoja pikapai, visureigiai ir mikroautobusai, tačiau net ir naująjį 2021 m. „Porsche Cayenne“ galima rasti fronto linijoje. Jo savininkas stojo už Ukrainą ir nusprendė su savimi pasiimti savo keturratį draugą. Apie tai rašo „TopZhyr“ svetainė.

Aleksandras iš Kyjivo nusprendė įsigyti „Porsche Cayenne“ praėjusių metų pabaigoje – likus vos keliems mėnesiams iki plataus masto karo pradžios.

Jau vasario 24 dieną jis užsirašė į savanorius, o balandį, būdamas 130-ojo gynybos bataliono dalimi, išėjo į fronto liniją ir pasiėmė su savimi „Porsche“.

Fronte „Porsche Cayenne“ aktyviai naudojamas jau keletą mėnesių. Taikos metu krosoveris nuvažiavo 6000 km, o dabar jo odometras rodo daugiau nei 20 000 km. Planinė priežiūra turėjo vykti Charkive.

 

 

Žinoma, naujasis „Porsche Cayenne“ fronte stebina ir Aleksandro nuolat klausiama, iš kur gavo brangų krosoverį. Ir labai nustemba sužinoję, kad tai jo asmeninis automobilis – daugelis tik pasukioja pirštą prie smilkinio ir pataria automobilį keisti į pigesnį. Aleksandro batalione vyrauja pikapai, tačiau automobilio jis kol kas keisti nesiruošia ir laiko jį savo ginklo broliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()