[Žinios trumpai] Į kailį gavęs okupantas apsiverkė: „į pagalbą skrido 4 lėktuvai, visi numušti“ (video)  ()

„Mes negalime apsiginti, jų ginkluotė stipresnė už mūsų. Prašėme aviacijos paramos, mus pasiuntė ir liepė gintis patiems. Baisu“, – kalbėjo okupantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupantas, paskambinęs į namus, pokalbio metu, kalbėdamas apie Rusijos kariuomenės situaciją per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą, apsiverkė.

Perimto telefoninio pokalbio įrašą paskelbė SBU.

Vyras papasakojo, kad Ukrainos gynėjai pralaužė gynybą ir pradėjo juos stumti. Pats yra sužalotas, tačiau į ligoninę vykti negali: ten nėra vietų. Sužeistieji lieka mūšio lauke ir toliau vykdo „kovinę misiją“. Kad būtų lengviau ištverti skausmą, jiems suleidžiami nuskausminamieji vaistai, kitos pagalbos nėra.

„Mes negalime apsiginti, jų ginkluotė stipresnė už mūsų. Prašėme aviacijos paramos, mus pasiuntė ir liepė gintis patiems. Baisu“, – kalbėjo okupantas.

 

Jis pasakojo, kad tarp jų yra daugybė žuvusiųjų ir sužeistųjų: „Aš padėjau sukrauti kūnus. Viską skauda. Nei jėgų, nervų neliko. Neturime nei sviedinių, nei ginklų“.

Pašnekovė bandė jį paguosti, primindama vadų pažadą atsiųsti pagalbą, į tai jis atsakė: „skrido keturi lėktuvai, bet neatskrido nei vienas. Visi numušti“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(255)
(4)
(251)

Komentarai ()