[Žinios trumpai] Skelbiama blogiausia „iPhone 14 Pro Max“ savybė - tai naujas antirekordas, pirmieji pirkėjai stipriai nusivylę (video)  ()

„iPhone 14 Pro Max“ - sunkiausias išmanusis telefonas šiandieninėje rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmieji „iPhone 14 Pro Max“ savininkai kritikavo naująjį „Apple“ išmanųjį telefoną dėl per didelio svorio. Taip rašo Kinijos portalas „Mydrivers“.

Remiantis oficialia svetaine, „iPhone 14 Pro Max“ svoris pasiekė 240 g, todėl tai yra visų laikų sunkiausias „iPhone“ ir sunkiausias tokio tipo išmanusis telefonas šiandieninėje rinkoje. Kaip rašo žurnalistai, kartu su dėklu ir apsauginiu stiklu, prietaisas svers beveik kaip „pusė katės“.

„iPhone 14 Pro“ serija turi didelį ekraną su įstriža ir naujo dizaino išpjova, Max modelis turi 6,7 colio įstrižainę. „Apple“ telefoną aprūpino ir nauju, galingesniu A16 procesoriumi bei išskirtine 48 megapikselių pagrindine kamera, kuri yra kone didžiausias atnaujinimas per pastaruosius kelerius metus, tačiau kartu su įrangos galia išaugo ir svoris, kuris daugeliui vartotojų nepatinka. Tačiau, lyginant su praėjusių metų „iPhone 13 Pro Max“, naujasis modelis yra tik 2 g sunkesnis.

 

Kritikai mano, kad sunkus įtaisas yra kaip plyta ir nelabai tinka mobiliojo telefono pavadinimui, nes jį sunku nuolat nešiotis kišenėje. Tačiau jų oponentai primena aukštą „iPhone 14 Pro Max“ našumą ir giria jį už kokybiškas nuotraukas ir talpų akumuliatorių. Jie taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad kiekvienas, kuris nemėgsta sunkumo, gali rinktis standartinę Pro versiją, kuri yra pastebimai lengvesnė – 206 g.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(18)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: