Arestovičius: „Brangūs rusai, jūs to dar nežinote, bet neliks nei vienos šeimos, kurios tai nepalies“ (Video)  ()

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino paskelbta mobilizacija neapsiribos 300 000 rezervistais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 21 dieną Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino paskelbta mobilizacija neapsiribos 300 000 rezervistais. Daug daugiau žmonių bus paimti į Rusijos kariuomenę.

Tokį įspėjimą „Feygin LIVE“ eteryje paskelbė Ukrainos prezidentūros vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Brangūs rusai, jūs to dar nežinote. Tai tik pirmoji mobilizacijos banga, kuri prasidėjo rugsėjo 21 dieną. Iš viso bus trys. Trečioji prasidės lapkričio viduryje. Jus sems iki gruodžio 1 d. Nuolat. Kiekvieną dieną (tūkstančius žmonių). Kiekvieną bangą sudarys 300 000 žmonių. Iš viso bus milijonas. Su kuo jus sveikinu. Milijonas yra daug net Rusijai. Neliks nė vienos šeimos, kuri nebus paliesta", – sakė Arestovičius.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad, kartu su mobilizacija, sugriežtinamas Rusijos Federacijos baudžiamasis kodeksas už atsisakymą tapti „patrankų mėsa“ ir valstybės gynybos įsakymo nevykdymą.

 

Arestovičius pažymėjo, kad trečiosios mobilizacijos bangos metu, pirmosios dalyviai jau pradės grįžti namo cinkuotuose karstuose.

Svarbu tai, kad Kremlius, akivaizdu, nesugebės pakeisti karo eigos mobilizacijos pagalba. Nėra šansų, kad mobilizacinė armija susidoros ten, kur to nepadarė profesionalai. O nuostoliai tarp naujokų bus didžiuliai.

Savo gyvybių išgelbėjimui, Arestovičius pasiūlė rusų vyrams tris scenarijus: pabėgti iš Rusijos, pasiduoti Ukrainoje ar protestuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)

Komentarai ()