Prasidėjo mobilizacijos košmaras, situacija tiesiog nevaldoma: „Visiems absoliučiai dzin ant karininkų ir jų įsakymų, tai bus totalus krachas“  ()

„Putinas pažadino rusų žvėrį, tą patį, kuris yra baisus, beprasmis ir negailestingas. Žmonės masiškai gavo ginklus. Ir aš nesu tikras, kad jie kovos prieš Ukrainą": I. Jakovina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš daugybės nufilmuotų kadrų iš Rusijos, mobilizacija Rusijoje virto chaosu. Sistema sugriauta, o situacija nebevaldoma.

Apie tai savo „Facebook“ paskyroje rašo žurnalistas, karo stebėtojas Ivanas Jakovina.

„Žiūriu į mobilizuotų rusų vaizdo įrašus ir galvoju: tai yra mėšlas, su tokia armija Putinas pralaimės karą greičiau nei be jos. Tai chaosas, be struktūros ir disciplinos. Jau dabar jiems absoliučiai nusispjauti į vadus ir jų įsakymus. Po savaitės jie bus tiesiog pamiršti“, – sakė Jakovina.

 

Jis įsitikinęs, kad atvykus į savo vietas padėtis dar pablogės. Iš naujokų galima tikėtis masinio girtavimo ir susišaudymo. Niekas negali sustabdyti šios beprotybės.

„Putinas pažadino rusų žvėrį, tą patį, kuris yra baisus, beprasmis ir negailestingas. Žmonės masiškai gavo ginklus. Ir aš nesu tikras, kad jie kovos prieš Ukrainą", – rašė Jakovina.

Jis pranašauja masinių konfliktų Rusijoje pradžią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(2)
(150)

Komentarai ()