[Žinios trumpai] „Ukrainos diversantas“: jau skelbiama, kas Rusijoje šaudė kariniame komisariate ir sukėlė masinę paniką (Video)  (2)

„Rašistų žiniasklaida Ruslaną bando pristatyti kaip psichopatą ir Ukrainos diversantą vienu metu. Iš tikrųjų jis yra paprastas darbininkas iš neturtingo regiono", – rašoma „Telegram“ kanale.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-27 [Žinios trumpai] „Ukrainos diversantas“: jau skelbiama, kas Rusijoje šaudė kariniame komisariate ir sukėlė masinę paniką (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ruslaną Zininą, kuris Irkutsko srityje Ust-Ilimsko kariniame komisariate šovė į viršininką, Rusijos propaganda bando parodyti kaip „beprotį“ ir net „ukrainiečių diversantą“, informuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365".

Tiesa yra kitokia: Zininas yra paprastas darbininkas iš neturtingos šeimos, gyvenantis Rusijos gilumoje. Jis ryžosi tokiam poelgiui, pasipiktinęs priverstine mobilizacija ir Rusijos kariuomenės vykdomais neteisėtais veiksmais jo mieste.

„Rašistų žiniasklaida Ruslaną bando pristatyti kaip psichopatą ir Ukrainos diversantą vienu metu. Iš tikrųjų jis yra paprastas darbininkas iš neturtingo regiono", – pabrėžia „Telegram“ kanalo autoriai.

Ruslanas įtūžo, kai jo draugas gavo šaukimą. Pats Zininas tuo metu dar nebuvo gavęs šaukimo, tačiau, sužinojęs apie draugo situaciją, atvyko į karinį komisariatą išreikšti savo pasipiktinimą ir atkurti teisingumą.

Pažinoję Ruslaną pabrėžia, kad jis nėra piktas žmogus ir visada buvo pasirengęs suteikti pagalbą bėdoje.

Įvykęs incidentas sukėlė platų rezonansą. Ust-Ilimsko miesto gyventojai pastebi, kad mobilizacija jų mieste vykdoma „labai žiauriai“. Matyt, Zininas tuo ir piktinosi, o draugui atėjęs šaukimas buvo tiesiog paskutinis lašas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(0)
(83)

Komentarai (2)