[Žinios trumpai] Maskva įsiutusi: žlugo rusų frontas palei Oskolo upę - smogiamieji Ukrainos daliniai jau toli priekyje  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik kirto Oskolo upę, bet ir sukūrė keletą placdarmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos viltys išlaikyti frontą palei Oskolo upę žlugo. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik kirto upę, bet ir sukūrė keletą placdarmų. Vienas iš perspektyviausių matomas prie Peski-Radkovskio ir Lozovos.

Karo korespondentas Bogdanas Mirošnikovas „Telegram“ kalbėjo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangą šiame fronto sektoriuje.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas šios informacijos kol kas nekomentavo.

Pasak karo korespondento, Peski-Radkovskio rajone Ukrainos ginkluotosios pajėgos „čiuožia pačiūžom“ per Rusijos Federacijos okupacinę armiją. Jis taip pat pranašauja neišvengiamą Borovajos gyvenvietės, esančios netoli Oskolo rezervuaro, išvadavimą.

„Kairiame Oskolo krante Ukrainos ginkluotosios pajėgos tęsia sėkmingas operacijas. Daliniai jau gana toli pažengė. Įsitvirtinama išlaisvintose Donecko ir Charkivo sričių žemėse, o netrukus ateis eilė ir Luhansko sričiai“, – sakė Mirošnikovas.

 

Korespondentas paskelbė gerą žinią apie Novosiolovkos gyvenvietę Kramatorsko srityje, Limano rusų okupantams vakaras tapo šviesesniu (pateko į nelaisvę).

„Šviežias mainų fondas“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(1)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: