Iranas tiesiog išdūrė Kremlių: skelbiama, kad Rusija stipriai nusivylė Irano bepiločiais, į kovą vėl grįžta deficitinės raketos  ()

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko paaiškino, kodėl Rusijos Federacija po pertraukos Ukrainoje paleido retas X-59 raketas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po kelių dienų reguliarių iraniečių „Shahed-136“ antskrydžių buvo panaudotos brangios raketos (bendra kaina 500 000 USD), kurių gamyba Rusijoje dabar vyksta dalimis.

Tinklaraštininkas Aleksandras Kovalenko, „Telegram“ rašantis slapyvardžiu „Evil Odessit“, išreiškė savo prielaidas šiuo klausimu.

Anot jo, Irano bepiločių orlaivių „Shahed-136“ panaudojimas turėjo kompensuoti rusams retas ir brangias X-59 raketas, kurios negarantuoja proveržio Ukrainos oro gynyboje.

Karo ekspertas įsitikinęs, kad užpuolikai nusivylę Irano bepiločiais orlaiviais.

„Šio UAV charakteristikos, kurios jau keletą metų sklando per atvirus šaltinius, neatitinka tikrovės ir yra gerokai perdėtos. Iš to galime daryti išvadą, kad rusai buvo kvailai apgauti“, – aiškina Kovalenko.

 

Kovalenko taip pat pažymi aukštą Ukrainos oro gynybos pajėgų profesionalumo lygį.

„Per trumpiausią įmanomą laiką parenkti visiškai nepažįstamo tipo UAV sunaikinimo algoritmai ir padidintas jų sunaikinimo koeficientas iki maksimumo“, – Ukrainos oro gynybos operatorių darbu žavisi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(193)
(1)
(192)

Komentarai ()