[Žinios trumpai] Žiaurus vaizdas: skelbiamas video, kaip rusai žalojasi, kad nepatektų į mobilizaciją (18+)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2022-09-30 20:44
nu nebutu rusai, pasirinko pati ziauriausia varianta rankai sulauzyt. Ten gi nebesugis normaliai turbut po tokio smugio su kuvalda. Bicas aiskiai pripises iki komos, dar turbut kokiu arkliu nuskausminamuju prisivares i ta ranka, nes reakcija tokia - "ok, ziurim ka cia turim, ar cia luzo ar ne?" Galvoju, kaip daryciau, jei tai butu vienintelis pasirinkimas. Pirmiausia bandyciau aklu apsimest, va taip tiesiog, as aklas, nieko nematau, ir ka jus man, dauzyciausi i sienas, krisciau. Vis geriau nei sitai. O jeigu jau zalotis, tai nezinau, gal geriau suvis is kokio .308 i koja. Tik pasekmes irgi gali but visam gyvenimui. Reiktu kazkaip daryt su gydytojo traumatologo konsultacija... Psichu apsimest normalioj valstybej butu geriausias variantas, bet sitie tai tik apsidziaugtu turbut.
donatasv 2022-09-30 22:45
Būtent. Pasidomėk yra dokumentikos nesenos kaip putinas viliojo staravierus duodamas technika trąšas ir 1000 čius hektarų, kad tie grįžtų iš argentinos ar brazilijos. Patys rusai paprasti žmonės stebėjosi ir džiaugėsi būtent investicijoms į maisto pramonės objektus ir sukurtom darbo vietomis. Šias pamokas matyt putinas išmoko iš ankstesnių lyderių padarytų klaidų.
Benediktas 2022-09-30 22:48
Kokia čia dokumentika? Rusijoje kurta?
donatasv 2022-09-30 23:09
Oj dabar nerasiu, bet ne feikine. Dėl staravieru tai net dvi serijos buvo kaip jiems sekėsi argentinoje ar brazilijoje nepamenu. Kaip po trempties atsistatinėjo žemes ir per laiką jų tėvai vėliau jie patys pavertė nederlingas žemes vienomis iš derlingiausių regione (pietų Amerikoje). Antra serija kaip jie jau persikėlė į Rusiją (susigundę parama ir noru grįžti į tėvų gimtinę) ir kaip juos priėmė žmonės. Tai labai daug nesuinteresuotų buvo ir kaišiojo pagalius į ratus. Pačiais žmonėmis kaip buduliais stebėjosi... Vietiniams oligarchiukams kažkuom užkliuvo. Dėl to ir kūrė visą dokumentiką. https://m.youtube.com/c/%D0%A0%D0%B5%D0 ... 0%B8%D1%8F va radau kanalą kuriame apie staravierus pasakojo.
Benediktas 2022-09-30 23:21
Rusijoje yra nefeikines dokumentikos apie Putino darbus? Tai dabar starovierai iš viso pasaulio sutvarrkė Rusijos maisto pramonę? Ar ką norėjai pasakyt?
donatasv 2022-09-30 23:43
Kad tau tryda uzspaudus smegenis yra Rusijoje ir geros dokumentikos tik pas tave kazkokia idiotiška baimė jei rusiškai tai čia blogis. Kai mažas vaikas. https://m.youtube.com/c/%D0%A0%D0%B5%D0 ... 0%B8%D1%8F va sitam kanale ziurek. Nesimeldzia putinui. Apie aviacija po karo gan idomi ir reali situacija, maisto pramonė buvo taipogi čia. Man rodos jis ir apie procesorius darė laida. Kokia reali situacija po karo. Staravierai taipogi iš jo. Kaip pavyzdys jis nekūrė istorijos apie procesorius iš kavos tirščių. Tiesiog nuvažiavo į elbruso or kitų rusiškų procesorių kūrėjų būstines ir paklausė nu ir kaip laikotės po sankcijų kokios problemos. Ko reik, kad galėtų patys pasigamyt ir t.t. o tie tie nevyniojo į vatą. Pasakė tiesiai. Mes sugebam suprojektuot pagamint reikia to ir to ir to. Išvada buvo patiems neįmanoma. https://m.youtube.com/watch?v=v7kl5rGlhDk Va čia apie aviaciją. Nuvažiavo pas tuos kurie remontuoja, projektuoja rusijoje ir paklausė kokie sunkimai, ar pradės krist lėktuvai, kiek ilgai išsilaikys ore. Kiek realiai rusų sukurtas lėktuvas yra priklausomas nuo tiekimo iš užsienio ir t.t.
Benediktas 2022-10-01 00:00
Jei tai laidos nesusieję su politiką, tai tikių kad gali kažkas įdomaus. Bet jei jie kuria laidas, kaip Putinas gerus įstatymus priima ir dėl to kyla Rusijos ekonomika - tai nekyla ji - suvarė per 20 metų korupcija. Tai kaip Putinas pasiruošė investavo į pramonę ir ekonomiką, kad nebus problemų su maistu? Ar laida apie starovierus, turėjo būti atsakymas?
donatasv 2022-10-01 00:14
Jei nedašilo dar kartą paaiškinsiu. Jis nekūrė laidos apie putino rojų. Jis kūrė laidą apie grįžtančius staravieru palikuonis. Tame tarpe ir pasakojo apie putino sukurtą programą su didele parama ir dėl ko jie panoro grįžti į rusija. Antroje dalyje parodė kaip sekasi įsikurti. Problemas su kuriom susiduriama.
Benediktas 2022-10-01 00:23
Puiku, kad gražina, starovierus, bet aš neklausiau, kaip gražina starovierus. Teigei, kad Putinas labai gerai pasiruošė, kad nebūtų bado, tai įdomu, ką jis ten nuveikė. Pažiūrėjau truputį apie lėktuvus, sunku žiūrėti laidas, kuriose žmones pasakoja apie pasekmes, kad sankcijos kaltos ir t.t. - man jau šita pozizija yra labai neteisinga. Šitos laidos net neturėjo būti. Nėra jokios rusiškos aviacijos, o boingai ir t.t., viskas su jais turėjo būti gerai - reikia kaltinti vieną žmogų, kodėl taip atsitiko. O jie postringauja, kaip reiks gyventi, kaip saugumą užtikrins ant garbės žodžio. Matosi, kad žurnalistas bando ant dviejų kėdžių pasėdėt. Žalinga žiūrėt laidas, kur žmonės su tokiu mentalitetu, kur nemato rąsto akyje. Ką jie nori apgauti? Eikit verst Putina ir dauguma problemų išsispres.
donatasv 2022-10-01 00:59
Žalinga turėti aklą fobiją kaip pas tave. Apie lėktuvus ir ruso pajėgumus ten labai daug pasakyta ir man nusišvilpt kas kaltas, kad rusui trūksta ir kas ten žalinga pagal tavas fobijas. Man įdomiau kokios pasekmės. https://www.15min.lt/m/id/verslas/finan ... 62-1685934 Apie rusų ir ukrainiečių žemės ūkio pajėgumus, gali pradėt daryt išvadas ir skaičiuot kada rusas pradės dvest badu.
Benediktas 2022-10-01 09:54
donatasv 2022-10-01 16:32
Švieciamuoju darbu gali užsiimti rusijoje. Čia tavo lozungai nieko nekeičia. Viskas ką reik žinot ar diržo taktika nors kiek veikia, mes spaudžiam Rusija, o rusas mus ir įdomiau kas labiau kenčia.
Benediktas 2022-10-01 16:41
Putino karinis ir ekonominis krachas - bus pats geriausias šviečiamasis darbas Rusijoje. Pradžiai
P69 2022-10-01 18:47
Pagal video atrodo kažkur palei rieša, pats dilbio galas, na jo, lengviau lūžta, bet tikrai viena prasčiausių vietų. Jeigu jau ranka tai grynai dilbio kaulą kurį nors laužti ir toliau kiek nuo sąnarių. Pėdos irgi geriau nešaut, žmonėms atrodo geras variantas, bet realybėje ten viena prasčiausių vietų dėl daugybės smulkių kaulų ir raumenų.