Skirtumas žvėriškas – tiesiog sumaltų į miltus ir suvalgytų pusryčiams: Elono Musko robotas prieš „Boston Dynamics“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DariusWh 2022-10-06 11:49
Labai idomu sekti pažangą ir kokį kelią nuėjo robotika. Aišku tai labai lėtas procesas. Manau pirmas Boston dynamic "dog" buvo pristatybas apie 2005, kurtas turbūt nuo dar ankščiau. O 2021 metu jau humanoidas daro parkour triukus. Turbūt sunkiausia užduotis robotams yra prisitaikyti ir išlaikyti pusiausvyra prie skirtingo žemės reljefo duotuoju momentu. Čia ne Teslai jog važiuoja visada plentu ir pamčius kliutį sustoti ar apvažiuoti. (Aišku būna ir daugiau išukių.) Gaila kad Boston Dynamics neturi akcijų pardavime. Manau būtu puiki proga nusipirkti kai įmonė jau tiek pasiekusi ir pažengusi. Kažką esu girdėjas, kad Hyundai Motor Group yra susijusi su šita įmone. Reiks prigriebti jos akcijų.
P69 2022-10-06 11:57
Ne susijusi, o nupirko juos
Benediktas 2022-10-06 12:34
Visko gali būt, kad Tesla greit pasivys Boston Dynamics - turint omenyje, kokius resursus jie turi finansų ir inžinierių/programuotojų ir patirties DI srityje.
kestutisz 2022-10-06 12:51
Šiaip labai keistas tas bandymas, geriau kaip auto gamintojas eitų egzoskeletų kūrimo link - kad kai visokie ten religiniai fanatai nužudys asmeninį ratuotą transportą, visitek būtų asmeninė alternatyva. O ten kažkokia mechaninė universali "galva" - na realiai kam ji reikalinga, pramonėje visitek laimi specializuoti robotai, o ne toks kur vieną dieną virina, o kitą uždarbiauja Fiodoru ir skrenda į ISS.