„Geriausias pasaulyje“ – skelbiama, ką Lukašenka padovanojo Putinui gimtadienio proga: Tadžikistano prezidentas dar labiau nustebino  (2)

Putino „draugeliai“ iš buvusios SSRS jam įteikė ypatingas dovanas – labiausiai nustebino Tadžikistanas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-07 „Geriausias pasaulyje“ – skelbiama, ką Lukašenka padovanojo Putinui gimtadienio proga: Tadžikistano prezidentas dar labiau nustebino  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentui, be traktoriaus su sėjamąja, jubiliejaus garbei buvo įteikta ir melionų piramidė. Tokią dovaną įteikė Tadžikistano prezidentas.

Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka savo kolegai iš Rusijos Vladimirui Putinui, spalio 7 d. švenčiančiam 70 metų jubiliejų, padovanojo traktorių su sėjamąja. Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Pul Perego“.

Lukašenka V. Putinui įteikė sertifikatą traktoriui „Belarus 1523.3“. Savo dovanos pasirinkimą jis paaiškino žurnalistams:

„Traktorius – tai dovana. Toks pats, su kurio aš pats dirbu – jis yra geriausias, surinktas rankomis“, – sakė A. Lukašenka.

 

 

Baltarusijos Respublikos prezidento teigimu, traktorius „Belarus 1523.3“ yra geriausias jo šalyje gaminamos žemės ūkio technikos pavyzdys. Su tokiu traktoriaus kažkada dirbo ir pats Lukašenka.

Baltarusijos prezidentas teigė, kad šiam modeliui tinka daug agregatų. Tačiau jis pasirinko kartu su traktoriumi padovanoti sėjamąją.

Traktorius su sėjamąja – ne vienintelė originali dovana, kuri V. Putinui buvo įteikta jubiliejaus proga.

Tadžikistano prezidentas Emomalis Rahmonas Rusijos prezidentui įteikė melionų ir arbūzų piramides.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(18)
(3)

Komentarai (2)