Dirbtinis intelektas parodė, kaip Putinas bunkeryje švenčia gimtadienį (Foto)  ()

Putino gimtadienis: DI įsivaizdavo, kaip Rusijos Federacijos prezidentas švenčia bunkeryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 7 dieną Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šventė savo 70-metį. „Focus“ naudojant „Stable Diffusion“ ir „Midjourney“ neuroninius tinklus pristatė, kaip agresorės šalies vadovas švenčia savo jubiliejų bunkeryje.

„Stable Diffusion“ ir „Midjourney“ yra DI modeliai, kurie sukuria vaizdus iš tekstinio aprašymo. Savo darbe jie naudoja nuotraukas ir paveikslėlius iš atvirų šaltinių, kuriuos kūrėjai jiems įkėlė mokymo proceso metu.

DI parodė, kaip Vladimirą Putiną sveikina svečiai, įskaitant gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir nepažįstamus kariškius.

Viename iš vaizdų valstybės vadovas pozuoja prieš tortą šalia vyro, kuris atrodo kaip buvęs parlamentaras Viktoras Medvedčukas. Tarp svečių buvo pavaizduotas ir Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas.

Keliuose paveiksluose buvo pavaizduotas Rusijos Federacijos prezidentas, sėdintis vienas prieš gimtadienio tortą su degančiomis žvakutėmis.

Be to, DI parodė Vladimirą Putiną šalia buvusio ministro pirmininko Dmitrijaus Medvedevo ankštoje patalpoje priešais tuščias lėkštes.

 

Anksčiau buvo pranešta, kad Vladimiras Putinas savo gimtadienį praleido visiškai izoliuotas. Vakarų žurnalistų nuomone, Rusijos prezidentas neturi pagrindo džiaugtis, nes Rusijai nesiseka. Dar viena priežastis atsisakyti šventės – prasta sveikata, spėjama, dėl vėžio.

Visas DI pieštas nuotraukas galite pamatyti orginaliame „Focus“ straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(15)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()