Slovakija smogė Rusijai Putino ginklu: „surengtas referendumas – 99,7 % tilto balsavo už prisijungimą prie jūros“ (Foto)  ()

„Dėl Kerčės tilto buvo surengtas referendumas. 99,7 % tilto pasisakė už prisijungimą prie jūros“, – apie vakar dienos įvykius skelbia Slovakijos policija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Slovakijos teisėsaugos pareigūnai naudoja memus, norėdami parodyti Rusijos veiksmų absurdiškumą. Jie įsitikinę, kad pašaipos padės destabilizuoti Rusijos Federaciją.

Slovakijos policija paskelbė keletą memų apie sprogimą ant Kerčės tilto spalio 8 dieną savo specialiame „Facebook“ puslapyje, skirtame kovai su apgaule ir sukčiavimu internetinėje erdvėje, skelbia Censor.NET.

Pirmas puslapyje pasirodė memas „Dėl Kerčės tilto buvo surengtas referendumas. 99,7 % tilto pasisakė už prisijungimą prie jūros“. „Na, tiltas nubalsavo, nieko negalima padaryti“, – rašoma įraše.

 

Vėliau buvo pridėtas memas, kuriame serialo „Sostų karai“ herojė Daenerys stebi liepsnų apimtą tiltą.

„Pagaliau išsipildė slovakų dezinformatorių noras ir Ukrainoje rusiškų ginklų bus mažiau. Kerčės tiltas tarnavo kaip strateginė arterija Rusijos karinei technikai ir ginklams gabenti“, – komentavo policija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(4)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: