[Žinios trumpai] „Norime, kad jūs (ukrainiečiai) mirtumėte masiškai“ Podoliakas skelbia apie naują beprotybę Rusijoje - apėmė visą šalį  ()

Podoliakas neabejoja, kad Rusija įstrigo praėjusio amžiaus 4-ajame dešimtmetyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Podoliakas teigė, kad Rusija jau nebeieško pasiteisinimų, o ciniškai žudo ukrainiečius raketomis, badu ir šalčiu.

Rusai trokšta masinės ukrainiečių mirties ne tik nuo įsibrovėlių ginklų, bet ir nuo bado bei šalčio. Michailas Podoliakas tvirtina, kad tai parašyta okupacinės šalies gyventojų akyse. Jis įsitikinęs, kad visi Rusijos Federacijos gyventojų sluoksniai džiaugiasi valdžios skleidžiama propaganda ir jau nebenori tik išgąsdinti Ukrainos.

Prezidentūros vadovo patarėjas televizijos „Freedom“ eteryje sakė, kad dabar Rusijos gyventojai nori žudyti ukrainiečius, nepaaiškindami priežasčių. Šį karą jis pavadino „genocidiniu“.

„Pažiūrėkite jiems į akis, ten juk parašyta: „Norime, kad jūs (ukrainiečiai) mirtumėte masiškai“, – pabrėžė politikas.

 

Rusija, anot Podoliako, įstrigo praėjusio amžiaus 4-ajame dešimtmetyje, kai SSRS pradėjo kruvinus karus ir darė, ką norėjo. Jis perspėjo, kad Rusijai nerūpi, kiek raketų ji išleidžia ir kiek žmonių žūsta, jai neegzistuoja jokia tarptautinė teisė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(6)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()